Persoonlijke aandacht voor jouw behoeften en sportdoelen

Bij ons draait alles om functioneel fit worden of zijn. Onze ervaren coaches bieden groepslessen en maatwerk, zoals persoonlijk geschreven programma's en personal training. We hebben een leuke en actieve community en bieden diverse functionele trainingen, zoals CrossFit, Weightlifting, Strength en ZilverFitness. We zijn een innovatieve en gepassioneerde gym waar je je snel thuis zult voelen.

CrossFit
Olympic Weightlifting
Personal Coaching
ZilverFitness
Strength Training
CrossFit
Olympic Weightlifting
Personal Coaching
ZilverFitness
Strength Training

Wij hebben alles in huis om jou naar een leven lang fit te helpen

Bij World of Weights hebben we een divers aanbod aan trainingen voor iedereen.Wij bieden ook maatwerk aan specifiek voor jouw sportbehoeften en doelen.

CrossFit

CrossFit is zowel een fysieke trainingsmethodiek voor een Leven Lang Fit als ook een competitieve fitness sport. Het combineert elementen van hoge-intensiteit-training, olympisch gewichtheffen, plyometrische training, powerliften, gymnastics, kettlebell liften, calisthenics, strongman en andere activiteiten. Door de veelzijdigheid aan trainingsvormen en vaardigheden is een CrossFit training altijd uitdagend en nieuw.

Gewichtheffen

De primaire focus van het Olympisch Gewichtheffen ligt op de twee Olympisch lifts, De Snatch en De Clean & Jerk. De trainingen zijn erop gericht om in deze twee Olympische lifts zo goed mogelijk te worden. Dit doen we uiteraard door het beoefenen van deze lifts, maar ook door aanvullende oefeningen te doen die de techniek verder scholen en door het opbouwen van kracht. Daarnaast is er ruimte voor Functional Training voor het verbeteren van de algehele kracht en conditie.

Strength

Bij WoW Strength-Training richt de krachttraining zich op compound bewegingen met gewichten en gymnasticsbewegingen met lichaamsgewicht. Ervaren trainers leren je de technieken aan voor optimale kracht en mobiliteit. Ongeacht leeftijd of geslacht, krachttraining biedt voordelen voor iedereen. Versterk je lichaam, ontwikkel meer spieren en verminder vet.

ZilverFitness

We hebben een aangepast lesprogramma ontwikkeld voor senioren bij CrossFit. Met persoonlijke begeleiding van goed opgeleide coaches en trainingen in kleine groepen, houden we rekening met individuele uitdagingen zoals blessures en mobiliteitsbeperkingen. Het succes zit in de bot- en spierversterkende oefeningen, de leuke groepen en het trainen op je eigen niveau.

Wat de wereld zegt over World of Weights

Wij helpen je gericht met jouw doelen en luisteren aandachtig

Nieuwsgierig of onze gym past bij jouw sportwensen?

Wij nodigen je uit om langs te komen in de gym, een paar keer mee te trainen en de sfeer te proeven op je eigen tempo. Zo weet jij aan het einde van jouw proefperiode of dit bij je past of niet. Wij garanderen dat je hoe dan ook een mooie ervaring rijker zult zijn!

Beperkt aantal plekken, wees er snel bij