Benader ons via de mail

contact@worldofweights.nl

Bereik ons via de telefoon

+31 (0) 6 46053752

Breng ons een bezoek

Televisieweg 12 1322 AL Almere

Veelgestelde vragen

Wellicht hebben we jouw vraag al beantwoord in het overzicht hieronder

Moet ik mij inschrijven voor een les?

Ja, dit kan via onze app; SportBit. Deze geeft een duidelijk overzicht van alle beschikbare lessen en plekken. Je kan via de app makkelijk in en uitschrijven. Ook kun je Buddies volgen en eigen resultaten delen als je dat leuk vindt. Tot slot verloopt ook veel officiële communicatie vanuit ons via SportBit.

Wordt ik ondanks de groepsles wel persoonlijk begeleid?

Zeker, de coach weet vaak al binnen een les wie je bent, waar we rekening mee moeten houden en wat jouw doelen zijn. Dit gebruiken we om jou zo goed als mogelijk maatwerk te kunnen leveren in de les.

Hoe kan ik het best starten?

Het beste kun je contact opnemen met ons. We plannen graag een kennismaking met je in. Tijdens deze kennismaking kunnen wij jou alles vertellen over jouw ideale start bij World of Weights.

Kan ik trainen bij WoW naast mijn huidige sport?

Zeker! dit stimuleren wij ook. gerichte training kan vaak de prestaties in de andere sport zelfs sterk verbeteren. We moeten hierbij wel slim zijn en kijken naar de sport frequentie. We willen namelijk overtraining of zelfs een blessure voorkomen.

Wat is CrossFit?

CrossFit is een trainingsmethode waarbij constant gevarieerd functioneel getraind wordt onder (relatieve) intensiteit. Een zeer doeltreffende trainingsmethode om algehele fitheid te trainen. Nooit saai en altijd uitdagend op jouw niveau! Naast een sterk fysiek resultaat is CrossFit ook een enorme mentale uitlaatklep.

Zijn de coaches gediplomeerd?

Al onze coaches zijn opgeleid via CrossFit Education. Veelal level 2 en met diverse specialisaties zoals; Weightlifting, Gymnastics en aerobic capacity.

Zijn er ook leuke evenementen?

Bij World of Weights vinden we het erg leuk om evenementen te organiseren door het jaar heen. Dit zijn in-house competitie dagen zoals bijvoorbeeld de saturday showdown, maar ook community events zoals een zomer bbq.

Wanneer zijn jullie open?

Wij proberen zoveel als mogelijk open te zijn. In een normale week zijn wij van maandag tot en met zondag open. Voor meer info check ons rooster.

Ik ben geblesseerd, kan ik dan wel trainen?

Ook met een blessure is het heel belangrijk om te blijven trainen. Veelal in overleg met de fysio zullen onze coaches ervoor zorgen dat dit op een veilige manier kan.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

Vul het formulier in en dan nemen wij spoedig contact met je op

contact@worldofweights.nl
+31 (0) 6 46053752
Televisieweg 12 1322 AL Almere
Bedankt! Jouw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Nieuwsgierig of onze gym past bij jouw sportwensen?

Wij nodigen je uit om langs te komen in de gym, een paar keer mee te trainen en de sfeer te proeven op je eigen tempo. Zo weet jij aan het einde van jouw proefperiode of dit bij je past of niet. Wij garanderen dat je hoe dan ook een mooie ervaring rijker zult zijn!

Beperkt aantal plekken, wees er snel bij