Uitgeput voor even, fit voor het leven.

Onze visie is het ondersteunen van eenieder in "een leven lang fit". Wij verhogen de vitaliteit en functionaliteit van jou door middel van goede trainingen onder begeleiding van deskundige coaches. Dit heeft een enorm positief effect op het fysieke, mentale en sociale aspect in jouw dagelijks leven.

CrossFit
Olympic Weightlifting
Personal Coaching
ZilverFitness
Strength Training
CrossFit
Olympic Weightlifting
Personal Coaching
ZilverFitness
Strength Training

Een plek waar jij je beste zelf kunt zijn

World of Weights is een gym gevestigd in Almere, Nederland. Wij focussen ons op alle aspecten van functioneel fit worden of zijn. Door middel van groepslessen gegeven door ervaren en deskundige coaches begeleiden wij jou in 1 a 1,5 uur naar de juiste prikkel om echt resultaat te kunnen behalen, vaak zelfs levens verandert. Dit doen we samen met een leuke en actieve community. Er wordt een scala aan diverse functionele trainingen aangeboden zoals: CrossFit; Weightlifting; Strength; ZilverFitness; en diverse specialties. Hiernaast leveren wij ook maatwerk, dit kan bijvoorbeeld met een persoonlijk geschreven programma of personal training. Wij zien onszelf als een innovatieve, ondernemende en passievolle gym waar jij je hopelijk snel thuis kan gaan voelen.

Maak kennis met ons team

We zullen je begeleiden met onze academische en praktische kennis van een veilige en efficiënte training om te genieten van de reis naar het bereiken van je fitnessdoelen.

Alexander
Oprichter & Hoofdcoach

In 2014 begon ik samen met mijn vader mijn CrossFit avontuur bij CrossFit Seyst. Het daagt me fysiek en mentaal uit. Naast CrossFit houd ik van hockey, tennis, golf en rugby. Ik ben ook trainer van een hockeyteam en coach bij World of Weights. Het coachen van workouts is mijn favoriet. In 2020 behaalde ik mijn CrossFit Level 1 en kijk uit naar verdere groei.

Birgit
CrossFit Level 1 Coach

In 2015 begon ik met CrossFit en werd meteen enthousiast. Ik behaalde mijn CrossFit Level 1 en begon te coachen. In 2019 ontdekte ik het Olympisch Gewichtheffen en raakte verslaafd. Nu focus ik me op gewichtheffen, maar ik geniet nog steeds van CrossFit. Samen werken we aan een gezond en sterk lichaam en een fitte mindset.

Floortje
CrossFit Level 1 Coach

Sinds mijn vijftiende ben ik toegewijd aan de sportschool. In 2017 ontdekte ik CrossFit® en in 2019 behaalde ik mijn CF-Level 1 certificaat. Ik ben altijd bezig met trainen, studeren en coachen. Ik geloof in hard werken, leren en groeien. Laten we samen dit proces doorgaan!

Eloy
CrossFit Level 1 Coach

Na ruim 4 jaar CrossFit ben ik verknocht aan deze sport en heb ik ervoor gekozen om te gaan coachen. Mijn passie is jullie helpen je doelen te bereiken. Naast serieuze coaching geniet ik ook van plezier maken. Ik begon in Dronten en ben nu bij World Of Weights, met CrossFit Level 1 en de Weightlifting Course.

Albert
Weightlifting and Strength coach

In 2011 behaalde ik mijn diploma's in sportwetenschappen en sportpsychologie. Daarna opende ik mijn eigen CrossFit-box. Sinds 2016 werk ik als sportwetenschapper en krachtcoach in Nederland, waar ik atleten begeleid om hun potentieel te maximaliseren.

Iggy
Weightlifting and Strength coach in opleiding

Sinds mijn vijftiende ben ik toegewijd aan de sportschool. In 2017 ontdekte ik CrossFit® en in 2019 behaalde ik mijn CF-Level 1 certificaat. Ik ben altijd bezig met trainen, studeren en coachen. Ik geloof in hard werken, leren en groeien. Laten we samen dit proces doorgaan!

Niels
CrossFit Level 1 Coach en Fysiotherapeut

Ik ben Niels Bosse, 39 jaar, een sportjunkie en zelfstandig fysiotherapeut bij Veel Beter Fysiotherapie. Als lid van WOW raakte ik al snel besmet met het crossfitvirus. De mix van cardio, kracht en mentale uitdaging spreekt me aan. Als crossfit coach wil ik atleten positief motiveren en een goed gevoel geven, zoals WOW dat ook doet. Let's go!

Huisregels

Op deze manier kunnen wij samen de kwaliteit in onze gym bewaken

Kom op tijd - De les begint op tijd

10 minuten te vroeg zijn is beter dan 1 minuut te laat zijn. Ben je meer dan 5 minuten te laat, dan moet je wachten tot de volgende les begint.

Stel jezelf voor

Wat we zo leuk vinden aan onze sportschool, is dat onze community net als een familie is. Als je nieuw bent, stel jezelf dan voor aan anderen. Als je een veteraan bent, stel jezelf dan voor aan de nieuwelingen.

Informeer de coach

Over je blessures, wanneer je een les moet verlaten of wanneer er andere belangrijke dingen gebeuren. Als je het niet prettig vindt om deze kwesties openlijk te bespreken, spreek dan met de hoofdcoach voordat je je aanmeldt voor een les.

Laat je telefoon in je tas

Je mag de hele dag naar een scherm staren, maar niet tijdens de les. Laat je telefoon in je tas tot de les voorbij is.

Respecteer ons materiaal

Leg gewichten altijd gecontroleerd neer, schop of gooi nooit met materiaal en volg altijd de instructies van de coach over het juiste gebruik van materiaal.

Respecteer ons reserveringssysteem

Als je om wat voor reden dan ook moet afzeggen, doe dat dan op tijd zodat anderen je plekje kunnen bemachtigen. Als je je om wat voor reden dan ook niet hebt aangemeld voor een les, mag je niet deelnemen.

Ruim je spullen netjes op

Borstel je krijt van de halter, leg het springtouw terug waar je het gevonden hebt en veeg je zweet, bloed en tranen van wat je ook gebruikt!

We doen dit samen en helpen elkaar

De training is pas voorbij als de laatste persoon klaar is. Moedig je vrienden aan voordat je gaat opruimen.

Wat de wereld zegt over World of Weights

Wij helpen je gericht met jouw doelen en luisteren aandachtig

@worldofweights

Mis niets en volg ons op social media

Nieuwsgierig of onze gym past bij jouw sportwensen?

Wij nodigen je uit om langs te komen in de gym, een paar keer mee te trainen en de sfeer te proeven op je eigen tempo. Zo weet jij aan het einde van jouw proefperiode of dit bij je past of niet. Wij garanderen dat je hoe dan ook een mooie ervaring rijker zult zijn!

Beperkt aantal plekken, wees er snel bij