Logboek

Haal het meeste uit je Sportbit: Log je scores en verhoog je prestaties

Sportbit is een handige app die je waarschijnlijk gebruikt voor het inplannen van je lessen en het bekijken van de workouts van de dag. Maar wist je dat je Sportbit ook kunt gebruiken om je scores te loggen en je persoonlijke records (PR's) bij te houden? In je fitprofiel kun je bijna alle lifts en benchmark workouts vinden. In deze blog laten we je zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze functies en hoe het bijhouden van je scores en PR's je prestaties kan verbeteren.

Loggen van je scores:

Wanneer je deelneemt aan een CrossFit-training of een workout uitvoert, is het belangrijk om je scores te loggen. Sportbit biedt de mogelijkheid om je scores direct in de app in te voeren. Door dit te doen, krijg je een overzicht van je prestaties in de loop van de tijd. Dit stelt je in staat om je vooruitgang te volgen, patronen te herkennen en jezelf constant uit te dagen om beter te worden. Het loggen van je scores is niet alleen motiverend, maar het stelt ook je coaches in staat om je te begeleiden op basis van je individuele prestaties.

Bijhouden van je PR's:

PR's zijn persoonlijke records, en het bijhouden ervan is van onschatbare waarde in je fitnessreis. Sportbit biedt een overzicht van bijna alle lifts en benchmark workouts, en je kunt je PR's voor elke oefening registreren. Door je PR's bij te houden, kun je jezelf blijven uitdagen en streven naar constante verbetering. Het is een geweldige manier om je vorderingen in kaart te brengen en te zien hoe ver je bent gekomen. Bovendien kun je door het bijhouden van je PR's doelgerichter trainen en gericht werken aan het verbeteren van specifieke bewegingen en prestaties.

Voordelen van het loggen van scores en PR's:

  1. Motivatie en doelgerichtheid: Door je scores en PR's bij te houden, heb je tastbare bewijzen van je vooruitgang. Het zien van verbetering en het behalen van nieuwe PR's werkt enorm motiverend en stimuleert je om jezelf steeds verder te pushen.
  2. Identificatie van zwakke punten: Door je scores en PR's bij te houden, kun je ook zwakke punten identificeren. Als je bijvoorbeeld merkt dat je achterblijft bij bepaalde lifts, kun je gericht werken aan het verbeteren van die specifieke bewegingen en zo je algehele prestaties naar een hoger niveau tillen.
  3. Persoonlijke groei en ontwikkeling: Het bijhouden van je scores en PR's geeft je inzicht in je eigen groei en ontwikkeling. Het laat zien hoe ver je bent gekomen en motiveert je om nieuwe doelen te stellen en te blijven streven naar verbetering.

Sportbit is meer dan alleen een hulpmiddel om je lessen in te plannen en workouts te bekijken. Door je scores en PR's bij te houden, kun je je prestaties verbeteren, jezelf uitdagen en gericht werken aan je zwakke punten. Neem de tijd om je fitprofiel in Sportbit te verkennen en begin vandaag nog met het loggen van je scores en PR's. Het zal je helpen om het meeste uit je trainingen te halen en je fitnessdoelen te verwezenlijken. Dus waar wacht je nog op? Gebruik je Sportbit volledig en bereik nieuwe hoogten in je Fitness-journey!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates rondom World of Weights

Nog meer nieuws...

Een kijkje achter de schermen bij World of Weights

Logboek

Haal het meeste uit je Sportbit: Log je scores en verhoog je prestaties

Sportbit is een handige app die je waarschijnlijk gebruikt voor het inplannen van je lessen en het bekijken van de workouts van de dag.
CrossFit

Een revolutionaire fitnessbenadering voor optimale resultaten

In de afgelopen jaren is CrossFit uitgegroeid tot een van de populairste fitnessprogramma's ter wereld.
Nieuws

WoW! Politiek bezoek

Afgelopen zaterdag heb ik de eer mogen hebben verschillende politici mee te nemen in mijn verhaal. Dat van World of Weights.