Nieuws

WoW! Politiek bezoek

Afgelopen zaterdag heb ik de eer mogen hebben verschillende politici mee te nemen in mijn verhaal. Dat van World of Weights. Mijn CrossFit verhaal begint bijna 10 jaar terug in de tijd en heeft in de afgelopen vier jaren mogen uitgroeien tot een prachtig bedrijf. Hier vertel ik natuurlijk graag vol trots over!

Onze visie is het ondersteunen van eenieder in "een leven lang fit". Wij verhogen de vitaliteit en functionaliteit van de persoon door middel van goede trainingen onder begeleiding van deskundige coaches. Dit heeft een enorm positief effect op het fysieke, mentale en sociale aspect in iemands zijn dagelijks leven. 

Tijdens de #coronacrisis hebben mijn team en ik alles uit de kast gehaald om er nog te staan. Deze missie is gelukt. De volgende missie: door! We moeten blijven ondernemen en innoveren om naar de toekomst toe te groeien. #vergrijzing, #obesitas, #zorgkosten #preventie #is #de #oplossing

Een #duurzame economie is volgens mij ook een #vitale economie. #vitalemensen zorgen voor 

#duurzame inzetbaarheid. Iets waarmee we in Nederland de toekomst aankunnen.

Ik ben enorm blij dat ik hierover in gesprek ben kunnen gaan met Micky Adriaansens. We hebben het verder samen met Koen Bokhorst, Ellentrees Müller en Mark de Kuster namens Provincie Flevoland en Gemeente Almere gehad over de problematiek die World of Weights, maar ook vele andere ondernemers ondervinden. Het MKB-zonder personeel wordt helaas vaak nog vergeten.

Mijn dank is groot aan alle betrokken partijen. We gaan weer hard aan de slag om deze #impact op de maatschappij te blijven maken en zelfs te gaan vegroten. 

Franco Achtien hartelijk dank voor de introductie en de mooie dag. Dank aan het gehele team voor het faciliteren en ondersteunen World of Weights.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates rondom World of Weights

Nog meer nieuws...

Een kijkje achter de schermen bij World of Weights

Logboek

Haal het meeste uit je Sportbit: Log je scores en verhoog je prestaties

Sportbit is een handige app die je waarschijnlijk gebruikt voor het inplannen van je lessen en het bekijken van de workouts van de dag.
CrossFit

Een revolutionaire fitnessbenadering voor optimale resultaten

In de afgelopen jaren is CrossFit uitgegroeid tot een van de populairste fitnessprogramma's ter wereld.
Nieuws

WoW! Politiek bezoek

Afgelopen zaterdag heb ik de eer mogen hebben verschillende politici mee te nemen in mijn verhaal. Dat van World of Weights.